Втора лятна школа „Магическа наука” кани учениците от Смолян в света на физиката

Лятна школа „Магическа наука“ кани ученици от IV-ти до VIII-ми клас на магични занимания с физични експерименти от 11 до 13 септември. Отново ще учим чрез забавление, ще сглобяваме електрически и хидравлични модели.

Заниманията ще стартират на 10 септември от 15:00 часа в Дома на техниката (бул. България 66, ет. 3). Записвания чрез фейсбук събитието на лятната школа (https://www.facebook.com/events/427684124517327/) или на телефон 0888441331.

Настоящият проект се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

Програма “Ти и Лидл за по-добър живот” финансира проект на Регионалното сдружение на научно-техническите съюзи за оборудване на “Демонстрационен кабинет по физика и химия в Смолян”
Финансирането по програмата е в размер на 8000 лева, а със собствени средства на НТС се провеждат пътуващи посещения на лабораторията в населени места извън Смолян.
Всички ученици от Смолян са поканени да посетят лабораторията и чрез личен опит да се докоснат до магическия свят на науките физика и химия.
Стартира и извънкласна школа “Магическа наука” в Дома на техниката в Смолян.
За записване или покани за посещения на учебни занятия в Смолян и областта, можете да позвъните на 0888441331 – Надежда Митева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.